Monday, March 7, 2011

Aku pompuan tapi suke tengok tetek pompuan lain

Tengah sedap2 tengok porn tadi ni tetiba gua teringatkan blog gua.(aku ade blog rupenye...)So gua pun jengoklah2 blog gua...tengok statistik blog gua bulan ni...dan gua terjumpa satu keyword yang cam best untuk gua bincangkan kat blog gua hari ini iaitu...'aku pompuan tapi suke tengok tetek pompuan lain.'

"aaahhhahhhh......."
"Ahhhhhhhh........"
"ahhhhhhhh........."
Bunyi orang tengah beromen.Gua taip entry ni sambil tengok porn.Multitasking kan gua?

Gua sendiri pun tak pernah ade rase nak tengok kote lelaki lain...tapi ade pompuan suke tengok tetek pompuan lain? Apekejadahnya ini semua? Inikah tanda2 kiamat sudah hampir? Makin ramai manusia suke kepada kaum sejenis? Emmm.....

Korang (pompuan) suke ke tengok tetek pompuan lain? kenapa? *haa....jawab2.gua nak tau. 



62 comments:

wahida said...

aku ada byk gambar tetek kat blog aku...dlm n3 terbaru aku...aku tau ko suka...hahaha!! gi tgk!!

Lizzie Yasmin said...

suke sbb teruja dgn siz nya... smbil megutuk diri sendiri.. eh betul ke??

cik ayin said...

adehhhh

JP Nurul said...

aku xpaham soklan ko!

Novelgurl said...

Salam..err..taubat2 sblm terlmbt ~

Eyka said...

hehe..eyka suke tengok sb nak main banding2..hee:) tapi yg pasti eyka punye kecik! sob..sob..sob..T.T

Myaby said...

tak suke

huhu

toyolkiut said...

kekeke..
citarasa masing2..
tp TK suka tengok gmbar orang senyum2..
manissss je..

Eyka said...

nak komen pasl ko tapi bila nak tulis terus jem..jem..jem..hahahaXD *asyik sangt tengok tetek dkat blog ko! haha*

Adii NakHeran said...

wow!! mostly ko punya friend sume girl,, haha,, aduih,, jem2x

cik ubi said...

aku suke blog ko..nk folo pastu nk letak lam bloglist..

huhu

miss fatihah said...

kah kah lucah saje

Imran nyambek said...

wahida: rupe2 nye diorang tu laki.grrr...tak jadi nak stim.grrr...

lizzie yasmin: betul jugak tu kan.

jp nurul: tak paham? takpe2 tak masuk exam soalan ni.hehe

eyka: biar kecik asal ade.jangan flat sangat sudah.hehe

toyolkiut: lu pernah tengok gua senyum tak? mesti lu suke kalo lu tengok.haha

eyka: errr...nanti abang tukar ngan gambar lain okay? gambar kote nak? hehe

adii nakheran: ramai pompuan sayang gua senanya.terharu beb.(T_T)

cik ubi: hai cik ubi

miss fatihah: hah fatihah

pakcik gumbira said...

lu tgk porn, lu tutup dengan jari ke kote laki tu..gagagaga




sial. entry tak penah elok..haha..like~

cik-terompah said...

rasa nak bako je..

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

ahhhh ahhhhh kimochi kimochi
hehehehehe
well..dah cantik..and duk terletak camtu..
i tgk je...
walau i ni pompuan pun.
hehehhehehe jgn marah.

Wan Gerrard said...

Gerrard straight, suke tengok tetek pompuan je :P

aLya said...

itu utk tahu kemantapan tetek sdirik..hahaha

AkuMuzikFilem said...

sokong komen atas. sebab nak banding kopek sendiri ng orang lain. tapi ramai melayu kita halus2 je saiznya.haha

Ujang9897 said...

ramai jer pompuan tgk tetek pompuan wei..

adoi aku terlucah..

KHRLHSYM said...

hahaha imran2. aku juga suka perempuan yang suka tengok tetek perempuan kerana aku obses dengan dia punya kelainan. hahahaha

axer713 said...

diorang jeles sesama sendiri la coz nak bandingkan sape punyer lagi besar.... sebab for sure laki suke nengok yg besar... haha...

dina darwina said...

hahahhaa..no komen

gigiAriEma said...

suke tengok sbb tuh da saingan.. hahaha.. :P

Wuucin Kimora said...

erk? suka tegok? *confius

LiNdA ZaiN said...

haha..imran2.. mesti ko pun suke tgk tetek pompuan ni kan...

safura zahari said...

haih~bahaya tol.

Naddia said...

aku tengok gak kadang2..tapi takdela "suke" tengok..wrong choice of word la.
bukan suke..tp curious dan jeles.
hehe
aku tgok sbb jeles. 2pn bkn selalu tgok.
kdg2 TERtgok dan TERjeles

zati embong said...

mental betul!haha

bukan photographer said...

tetek pompuan adelah anugrah utk org laki.. haha.. (apakah ayat ini)
xnak beso2.. biase2 sudah..



ek kalau pompuan
nak tetek y mcm ne ek??

tim said...

tengok tetek sendiri sudah

♥sophie♥ said...

wakakaka ;DD sokong kak Naddia !
TER tengok n Ter jeles ? yekew ??
HAHA ~

niesz said...

eeeuuwww!hahaha..geli giler kot pic tu..

vampire's lovex said...

hahaha. senget je ko imran.

storyfromme said...

erkk..ade ek macam tu?tengok2 tu ade la tapi tak de la sampai suke tengok.

Lya Colours said...

dorang nak bandingkan sapa pnya lagi mantap kot. haha

Seksi Bani said...

salam imran..
blog ko ni sengal tahap gaban! but i like! kakakaka...

eRza farEeha said...

erkkk....hoho

Eyka said...

boleh jgk klu abg mau letak..i tak kesah u~tehee~ *buat2 muke malu nak kena penampor jepun! hahaha*

NOOR FATIN said...

perlu ke aku kongsi dgn ko? xperlu2!

Imran nyambek said...

pakcik gumbira: itu nak taknak kenalah tengok.haha

nazsabrina: ooo...camtu ea.

wan gerrard: sah lu normal.hoho

alya: so...tetek lu mantap tak?

akumuzikfilem: eysh..takdelah...lu je ni tak usha2 betul2...banyak2 je pompuan melayu ade tetek yg mantap...hoho

ujang9897: yakah? gua baru tau.

kharulhisyam: boleh2...ikut kata hati lu.lu suke yang camtu...layan je...

axer713: gua rase cam tu gak...diorang banding2kan tetek diorang.haha

dina darwina: hai awak

gigiariema: ooo...cam gitu rupenye...stim tak lu? haha

wuucin kimora: hai awak.

linda zain: mestilooo.haha

safura zahari: abang imran...tak harmful oke.jangan takut.

naddia: so lu banyak jeles ke tak? haha.

zati embong: ye ye...

bukan photographer: yang besar.itu pasti.haha

tim: mesti tetek lu mantap kan? haha

sophie: ooo...tertengok? yola tu.hahaha

niesz: comel ape awek tu.haha

vampire's lovex: hai cayang.

storyfromme: ooo..k2.paham2

lya colors: gitulah hendaknya.

seksi bani: hye seksi.seksi tak lu? hihi

erza fareeha: hye awak

eyka: k2 abang letak.haha.

noor fatin: sharelah kt sni..kate sharing is caring.hihi

efyna.pinkladies said...

apesal tetek dye nampak keras cam batu? palsu kah? haha~

AnisMega1234 said...

tuan blogger ni mmg lelaki sejati r...hahahaha

Anonymous said...

hai...saye lagi suke tengok tetek,sape nak bagi kat sy free,just grope.nothin just that,tuan punye blog ker.ha3.sdp oo sy nak isaap,ketagih(lwk jer)

QWERTY said...

Aku nak lihat tetek eyka punya :-)

Anonymous said...

Tetekkkkk

Anonymous said...

Biasa perempuan tengok tetek perempuan lain . . Yang paling best bila perempuan tu hisap puting perempuan lain. ., stim. . .Hanya perempuan jer yang pandai hisap puting tetek . .dari tetek kecil sampai besar, semua perempuan yang ramas tetek aku. . .,Puting aku rasa nak tercabut

Anonymous said...

Aku memerlukan tukang jilat, ramas n main2 dengan tetek aku. . . .Dah tak tahan nie. . Rugi tetek besar kalau tak ada org hisap. .Argh,urgh. . argh?aku perlukan mulut untuk gigit manja di puting ku. . . .Tolong la ramas sampai tegang. . . .Aku tak tahan. . .tetek ku keras

AHMAD ZU MAL MD RAYI said...

syukur k... Apa pun ia tetap indah. Gurau k

Anonymous said...

Fatihah tetek u pejal tak

Anonymous said...

Nape jeles? Breast u kecik ke

Anonymous said...

Jom syg kite main tetek...tetek i pn besa,sangap sjak single 2 thn ni..xde org nk main tetek i da...main tetek je taw...xmo jilat2 pepek...geli..hihi

Anonymous said...

wow...bestnye...nk join..laga2 tetek..

Imran nyambek said...

meh sini gua gigit sorang2.

Anonymous said...

aummm! namo la kuat cgt,cyg~ gigit u punye nnt nak? hihi

Anonymous said...

Suka tgk kote x.?

bruno mar said...

kenapa kutuk diri sendiri plak .haha

bruno mar said...

haha.suka banding eh

bruno mar said...

hye .

bruno mar said...

kenapa kutuk diri sendiri plak .haha

bruno mar said...

kenapa kutuk diri sendiri plak .haha

bruno mar said...

kenapa kutuk diri sendiri plak .haha