Wednesday, February 23, 2011

nak nyonyot tetek you boleh?

Tadi gua jalan2 ngan Lisa kat Midvalley.Gua jalan2...tengok wayang ngan die...main bowling....lunch kat Charles jr pastu last skali gua belanja die makan aiskim baskin robbin.

"Imrann...you nak rase tak aiskem ni...sedap tau"

"takpe2 you makanlah..."

"Imrann...raselah....you ni...." die pun hulurkan sudu aiskem yang die pegang kat mulut gua.

"Cube you nyonyot sudu ni....nanti sure you nak makan punye aiskim ni"

Gua pun nyonyotlah sudu tu.(indirect kiss beb) Nyum2...sedap gak.

"I nak nyonyot lagi boleh?"

"Laa...nak nyonyot buat ape? makan jelah.amek nih".die hulurkan aiskem tu kat gua.

"Tak i bukan nak nyonyot aiskem tapi i nak nyonyot tu...bley?" Gua halakan muncung mulut gua kat dada die.

"Imrann...gatal kan you ni.. haisyh" die tumbuk2 bahu gua....

hihihi.

 ala...tomey..tomey nye baby ni.hihi.

37 comments:

pembaris said...

nyonyot sambil berlari kah..??

Muhammad Zulhusmi said...

lol. nyonyot public xbes doe.
siyes ini lucah. hohoho

De Mois said...

Kah3..lucah2. Tapi lisa masih x bagi jawapannya.

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

padle said...

ganas2..bahaye ni...

cik ciput said...

kelucahan melanda..haha..

khairul hisyam said...

hahaha. jangan ko jadi perogol yang laju pasni sudah. haha

cik-terompah said...

bongok la ko ni imran..

qyqa said...

wa x phm asal lisa nak kua dgn lu...haha

A.s.t.i.n.a said...

bestnyer jadi baby tu kan kan...

Lya Colours said...

ko mesti berangan supaya baby tuh adalah ko kan kan kan

hihihi

Inspirationalefeks said...

hahahhaaa .... perkataan nyonyoy mcm monyet ...

YUL said...

agak2 la lu nak nyonyot, laen kali ajak la gua sekali, kehkehkeh

Wuucin Kimora said...

aiyark! hahahaha

JP Nurul said...

yarkkk!!


klu aku jadi lisa aku xde men tumbuk2 bahu aku kasi tendangan ala shoalin soccer bleh..haha

Eyka said...

eyka pahm nape lisa nak kuar dgn lu sb lu memg gila + sengal! nice bt kawan! hahaXD

gila la gua suke lu! :)

Nurul Afifah said...

mmg sempoi r lisa tu bleh cool je dgn ko..

Izzah | zulkifli said...

siot jea kowt mntk bukan-bukan..kat public plax tuh..tpie terbaek lha coz tros terang..haha

axer713 said...

nyonyot mmg seronok... best...

Adii NakHeran said...

hahaha,,, POMM!!
macam lahanat siot,,
perangai bley tahan,,, -,-

sTaRLighT said...

hahahahaha
relek je lisa tu ek
gile2 la ko ni..
like2

AkuMuzikFilem said...

lisa tu mesti laki kan cam entri kau sebelum ni kan

Lizzie Yasmin said...

aku rasa mcm tak logik jer cite nie.. tak kan pengunaan bahasa kau cakap kt dia nyonyot?? hahaha

wahida said...

aku x percaya ko ckp cenggitu kat awek ko!!!

Sasa Al-Sharif said...

weh brader, aku boleh tumpang nyonyot tak?

Dark Half said...

masa itu akan tibaaa...wahaha..nyonyotlah lu sampai lemas

gigiAriEma said...

haha..comey ngat2 baby tuh an nyonyot gitu.. mu ni la..hahaha

Siti Fatimah Fuzz said...

kalau gua la jadi lisa tu, gua tumbuk lu laju2....masalahnya gua bukan lisa,....hahah

miss cendawan said...

sungguh la .. kau dah putus fius

shizuka said...

ko mmg gila la.heeee..

ïêmå å¢klê§ said...

haha perasan...
nak ke lisa 2 bg kt lu...

zazaw said...

kau memang gilee lah doe
pehhh

fAiRy PrInCesS said...

ko mesti penah ehem2 kan ngan awek ko.. haaa kantoi. huhuuhu

June Flizzow said...

perghhh , memang gila =,=

JuanYuan said...

kalau gua jd lisa,gua tendang jer celah kangkang lu tu..

dasar penggemar tetek!

tim said...

go get a room.!
hahahahah

tiyah said...

kesan berlebihan hrmon testosteron . haha . carik tmpt laa wei , jgn kat public :D

p/s : pnggunaan bhasa yg kurng seswai . hakhakhak :D

AnisMega1234 said...

hish...geli pulak bile bace...klau x sabar pon..tggu kahwin lah...hahaha ^_^

p/s:sori kalau terase....